Ekologisk hudvård

DSC02211

 

Godkväll, hoppas ni har haft en fin dag.

Här hemma har vi faktiskt fått en hel del gjort vilket känns skönt. Ibland kan jag tycka att jag känner mig utvilad av att få saker gjorda och undanstökade. En tillfredställelse att beta av att göra listan. Tokigt va? Men ni kanske känner igen er?

 

Jag hann också ner till centrum för att handla födelsedagspresent till pappa (min), och införskaffa en ny ansiktslotion. Jag slog till på denna från Estelle & thild Biodefense Antioxidant Day Cream. Hoppas den är bra. Jag gillar verkligen förpackningarna, både fina och med pumpkork. Och så är de organic vilket jag också gillar. Jag har fått lära mig att ekologiska produkter ibland kan vara lite skarpare för huden om man inte är van. Men jag har inte haft något problem med det tidigare så jag tror inte att det ska vara något problem.

Jag slog även till på en rengöring med lite allt i ett funktion, Estelle & Thild Biocleanse 3 in 1 clearing foam. Jag har provat den nu på kvällen och gud vad härligt det var! En skum som doftade superfräscht och lotionen var också super. Gick direkt in i huden vilket jag gillar. Men jag får återkomma efter ett tag när jag ser resultatet av det. Går ju inte att avgöra efter en gång. Men det känns väldigt lovande.

DSC02212

DSC02213

Ja så det blir mitt lilla shoppingtips såhär på söndagskvällen.

Nu blir det hemmagjord pizza och film.

Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s