Torka frukt och bär

IMG_0048

 

Hej på er,

Nu är det alldeles strax dax för sängen. Men jag satt här och kollade på gamla bilder och hittade den här och blev så otroligt sugen på att damma av min tork. Jag köpte den på Clas Ohlson för inte mycket pengar alls och den har varit väldigt rolig. Jag har torkat allt möjligt i den, men favoriterna är det ni ser på bilden. Och även äppelskivor doppade i kanel. Så gott!!

Väldigt enkelt och jag låter den stå i tvättstugan över natten så är det klart på morgonen. Physalisen blir super god och väldigt syrlig. Om du lyckas med det i princip omöjliga att inte äta upp dem direkt så är det supergott att ha i granola eller nötblandningar!

Så efter ni provat detta kommer ni hålla med mig! Frukt är godis! ( och när jag kommer hem från tävlingen så är det jag som plockar fram torkugnen).

Japp just det, i morgon åker vi till Tyskland för att tävla och om bara internet tillåter så kommer jag hålla er uppdaterade!

 

Kram och Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s