Boktips

livet-efter-dig
Här hittar du mina boktips och många fler.

 

Jag skrev ju tidigare att jag på min semester skulle läsa böcker. Och det var precis vad jag gjorde på vår semesterresa till Thailand i vintras. Jag tror jag plöjde ungefär sju pocketböcker och några av dem var så himla bra. Så här kommer några boktips.

Jag brukar mest läsa lättlästa deckare eller andra kriminalböcker. Något spännande som håller en lite på halster.

Men nu läste jag två böcker som jag verkligen vill tipsa om. Den ena hette ”Konsten att höra hjärtslag” Jan- Philipp Sendker, som var en otroligt fin berättelse.

Den andra hette ”Livet efter dig” av Jojo Moyes. Alltså så bra, jag läste den vid poolen och var glad att jag hade mina solglasögon på mig för det föll en hel del tårar. Både av glädje och sorg. Men så bra!

Jag vill faktiskt inte avslöja mer än att de  var bra och lita på mig! Har ni inte redan läst dem så tycker jag verkligen att det är två bra böcker att investera i inför semestern!

 

Jag är annars en väldig periodare när det kommer till att läsa böcker. Jag förutom kokböcker för de är jag ju snudd på besatt av. Jag sa just idag att det är som något meditativt för mig att sätta mig och läsa en kokbok, mer än så kan jag inte förklara… Det är ju verkligen inte så att jag lagar så mycket ur dem utan mer för inspiration. Men det är absolut inte ovanligt att det ligger en trave kokböcker på mitt nattduksbord.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s