På tävling i Tyskland
Hej på er!
Nu är vi framme på tävlingarna på Gestut Bonhomme. Det slutade med att jag bara har Magi med mig. Planen var att både Valdi och Erik skulle få gå här men jag provade att rida dem men det funkade inte med fingret och skenan. Magi var bättre lämpad.

Jag hade dock gärna haft med dem för tävlingarna känns fantastiskt fina! Fina banor och fantastisk miljö!

Vi har hunnit med en morgonträning i morse och Magi kändes jättefin då. Sedan en god frukost och så har vi sett oss omkring, och varit och tagit ut pengar. De tar ju nästan aldrig kort i Tyskland och av någon anledning hade vi helt glömt att ta ut kontanter. Så det blev ingen middag igår utan mackor i bilen. Inte optimalt men vi tog igen det på frukosten.

I morgon em startar vi GP men det är ett stort startfält på 44 starter så det blir spännande!
Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s