Oatly havredryck


Jag dricker nästan aldrig vanlig mjölk längre då jag har varit lite känslig mot det framförallt i kaffe. Jag brukar göra egen mjölk men sen hittade jag oatly och har både deras havreghurt och havremjölk på favvolistan. Häromdagen handlade jag hem lite fler drycker ur deras sortiment och idag provade jag chaimjölken. Så god!! Och Max gillade den också, han kallade den genast för pepparkaksdrycken.

Även Flo fick havredryckens ”kaffemjölk” i latten på morgonen och sa att den var god. Och då är den det för han är lite kräsen.

Så det blir kvällens tips! 

Kram och sov gott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s