Home sweet home

IMG_0769

Stora Amerikanska blåbär. Gott till yoghurt och chiapudding. Prova att droppa lite lönnsirap över.

Nu har jag varit på resande fot i nästan två veckor och tyvärr har bloggen fått lida lite då jag var lite oförberedd själv på att det skulle bli så lång frånvaro. Men jag är laddad till tänderna för att få äta och dricka lite hälsosamt och dela med mig av mina recept.

Här kommer en härlig smoothie att starta med så ska vi se vad mer smarrigt jag kan bjuda på.

Det som har varit väldigt roligt är att jag fått en massa feedback att ni tycker det är roligt att följa bloggen och att många har provat ”Hulkensmoothien” vilket är så himla roligt att höra!! Jag har inte riktigt haft koll på hur många som läser regelbundet och vad ni tyckt om, men nu känner jag så peppad att köra på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s