Strawberry smoothie goes skin friendly 


Igår var jag in en sväng på Ecoist på Sibyllegatan när jag var in till stan och klippte mig. Där hittade jag något som heter collagen premium plus och är ett smaklöst proteinpulver. Det är från vildfångad fisk men som sagt helt smaklöst! Kollagen är viktigt för bindväven och hjälper huden att behålla sin spänst. Så jag tyckte att det var spännande nog att testa ( ni som känner mig vet ju att jag älskar att prova sådana här saker)

Smoothiens recept har ni här:

2 nävar jordgubbar

3 frysta passionsfruktspuckar

1/2 avokado 

Äppeljuice till önskad konsistens

Lite linfröolja

1 msk collagen premium +

Kör allt i mixern, häll upp i glas och toppa med något gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s