Eat your greens


Där jag jobbar har vi den mest fantastiska trädgården som under sommarmånaderna är sprängfull med härliga grönsaker.

Det härligaste av allt är att ibland så får vi ta del av överskottet!!

Så en dag stod plötsligt de här två lådorna överfulla och väntade på oss. Vilken lycka!!

Så till middag blev det allt från smörstekt mangold till tomatsallad. 

Så gott!!

Tänk vad mycket gott man kan hitta i naturen! 

Jag har precis gjort om mina odlingar hemma och hoppas att jag ska hinna få upp något. Men till nästa år hoppas jag kunna odla i tid och att jag även har ett litet växthus där nere. Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet. Jag och Flo bytte ut våra tidigare odlingar mot pallådor och helt ny jord så jag lovar uppdatera er hur det går med odlingen.


Precis på plats, nu är gruset snart på plats också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s