Back home

img_1859

Nu är jag tillbaka hemma efter en tävlingsvecka i Holland. Jag red unghäst VM där så vi spenderade en vecka i lastbilen. Vanligtvis är jag duktig på att ta med en massa mat och så men nu blev det lite mycket annat att göra innan vi åkte så det blev inte lika välpackat.

Men vad jag slogs över är hur dålig maten är på tävlingsplatser i allmänhet och den här i synnerhet.. Jag blev tvungen att googla medellivslängden i Holland. Allt friterat, till och med hamburgarna. Inte en grönsak så långt ögat når. Strössel i olika färger till frukost.

Men jag hittade dock ett favorithak, en smoothiebar. Där man kunde få nygjorda smoothies. Det var verkligen en bra sak.

img_1839img_1833

Så nu när jag är tillbaka hemma boostar jag mig med frukt och grön för glatta livet.

Och en klassiker för oss är att första kvällen vi är hemma lagar vi färska vårrullar. Så fräscht.

Nu jobbar jag en vecka till och sedan har jag en semestervecka!!

img_1847
På en mack i Holland visade det sig vara ett hälsomecka med smoothies yoghurt och juicer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s