Att börja på bästa sätt


Jag började min semester på bästa sätt med en mysig frukost med familjen och sedan en liten utflykt. Vi åkte mot Nynäshamn och till en härlig lite butik med café. Jag har länge velat besöka butiken då jag följt hennes blogg länge. Här finns hemsida med öppettider. Inte nog med att det fanns ett helt underbart sortiment i butiken bestående av allt från presentpapper till krukor ( och en hel del mer) så såldes även egenodlade gurkor, pelargoner och nyslungad honung. Ni som känner mig vet ju att det är bland det bästa jag vet och lite smått och gott fick följa med oss hem. Maxime blev helt till sig över butiken och ”flickan” som jobbade, och barnen och kattungen och fikat. Det sista han sa innan vi sa godnatt var : lova att vi åker dit igen. Hihi that’s My boy 😉

Det är verkligen något särskilt med mat som känns så äkta och ren. Nästa år hoppas jag kunna skörda lite mer hemma, men honung kommer jag alltid få köpa för några bin vågar jag mig inte på. 

Efter det blev det lunch på ett fiskrökeri i hamnen innan vi åkte tillbaka hem. 

En mysig dag hade vi som sedan avrundades med poolbad när vi kommit hem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s