Bowls x2


Jag var en sväng i Mall of Scandinavia häromdagen och köpte med mig lite lunch därifrån. Provade för första gången Poke bowl vilket var helt fantastiskt! Jag valde lite hej vilt utan att veta hur den skulle smaka men ändå med lite rådgivning från tjejen på Raw sallad.

I min bowl var det råris, tofu (ångrar lite att jag inte tog laxen men det var absolut gott), algsallad, picklad rödlök, inlagd ingefära, edamame bönor och chilimayo. Toppat med svarta sesamfrön. Får ni chansen så prova! Jag ska prova att göra min egna för den var lätt beroendeframkallande! 

Jag köpte även med mig en acai bowl och den kommer tips på senare! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s