Min egna poke bowl

Ja det tog inte lång tid innan jag provade på att göra poke bowl. Och resultatet…

I en skål grundade jag med ris. Sedan hade jag i avocado, mango, edamamebönor, sjögrässallad. Sedan skivade jag lite Salmalax. Toppade med hemmagjord picklad rödlök ( kokade upp 1dl ättika, 2dl socker, 3 dl vatten, strimlade rödlök och hällde lagen över löken och förvarar det i en burk), chilimayo (blandade mayo och sweet chili), inlagd ingefära och sesamfrön.

…..gaaaalet gott!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s