Saturday early morning


Godmorgon,
Jag ska inte sticka under stol med att jag är rätt trött och att morgondagens sovmorgon lockar. Jag är ju bara ledig en dag i veckan vilket är helt normalt när man jobbar med hästar. Ja nästan en lyx för vanligast är ju att man jobbar alla dagar. Nu har vi ju hästar hemma också men vi får i alla fall en sovmorgon på söndagar och för mig är det så mycket värt! Trots att jag nästan aldrig sover särskilt länge och egentligen är en morgonpigg person så är den där känslan att jag får sova så härlig.

Nog om det, bloggandet har blivit lite lidande av mitt andra projekt, men jag tror trots det att det kommer vara värt det. Hoppas det i alla fall! 

Igår svängde jag i vanlig ordning snabbt ihop en smoothie att ta med till jobbet och tänkte att den måste jag dela med er. Det blev egentligen en variant på blåbärsmjölken jag gjorde tidigare.

2 nävar frysta blåbär (svenska)

3dl havre kaffemjölk (lite krämigare)

2 stora tsk lingonpulver

1 skvätt lönnsirap 

Kör allt i blendern till en härligt krämig smoothie. Jag toppade allt med färskmalen kardemumma.

Ett tips är att köpa en pepparkvarn och fylla med kardemumma kärnor. Så gott nymalen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s