Finally Friday

IMG_4306.jpg
Kronärtskocka till middag? Så gott att doppa i lite smör!

Ytterligare en vecka har rullat på. Stackars Maxime har varit hemma med vattkoppor. Dock ingen feber så han har haft det rätt lindrigt. Det har heller inte kliat så mycket trots att han haft enormt mycket prickar. Flo som inte har haft det som barn är ju verkligen i riskzonen att få det nu, och har gått runt och kliat sig överallt. Hoppas hoppas han inte får det.

Veckan har i vanlig ordning varit rätt fullmatad med saker. Vi håller ju på med ett så spännande projekt just nu och jag ska ta reda på hur mycket jag får avslöja om det. Men något att se fram emot blir det helt klart trots att det just nu tar en stor del av min tid.

Idag känns det som att hösten har kommit tillskillnad från tidigare dagar då det varit nästan högsommarvärme. Lite tråkigt att sommaren är slut men också lite mysigt. Var sak har sin charm tycker jag och är ett stort fan av årstider.

 

Nej nu är det dax att dricka upp kaffet och ge sig av till jobbet.

Ja just det, håll koll på Lövsta Future Challenges instagramkonto under dagen för en liten teaser om vad som komma skall….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s