Nöt och frösmör


Jag har precis fått hem Green Kitchen Smoothies!! Så himla fantastiskt härlig precis som jag hade föreställt mig. Jag vill dricka alla smoothies men det första receptet jag provade var deras nöt och frösmör. Jag blandade helt enkelt lika mängder paranötter, cashewnötter, mandlar och solrosfrön, som jag rostade i 150 grader i ugnen i ca 15 min.

Låt de svalna och kör det sedan i matberedaren tillsammans med en nypa salt. Det kan ta upp till 20 minuter innan det blivit ett härligt smör. Förvara i en burk i kylen. Det går även bra att smaksätta med något tex kanel, eller lönnsirap. Ja det är bara du själv som sätter gränser. Perfekt att doppa äppelskivor i eller toppa gröt, yoghurt eller smoothie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s