Livsstils rådgivare

e41dc-dsc_0399
Grekisk yoghurt med färska bär, kokosflingor och lite honung.

Jag har ju berättat tidigare om att jag har haft så mycket saker för mig och bloggen därför har blivit lite lidande.

En av anledningarna är att jag börjat läsa en utbildning på distans. Jag har hoppat på en utbildning där man blir diplomerad livsstilsrådgivare. Jag lyssnade på en podd med Anja Forsnor där hon berättade att hon hade gått den och jag tyckte det lät så spännande att jag hoppade på den. Jag gjorde i vanlig ordning rätt mycket research först och kom fram till att den verkade passa mig. Man läser den helt på distans och skulle man läsa heltid tar det åtta veckor att bli klar. Man kan välja att läsa den på upp till ett år vilket jag har valt då jag inte vill känna mig stressad och det är mer för mig själv jag vill ha den. Jag jobbar ju redan mer än heltid och har rätt mycket utöver det.

Hittills har det gått riktigt bra och jag börjar bli klar med delkurs ett. Eller klar och klar, jag har kommit en bit på väg. Men jag har hittills gått upp tidigare på morgonen och pluggat, nu har jag lite längre uppgifter som jag sparat och ska sätta tänderna i så fort tid finnes 😉

Det kommer såklart dyka upp fler inlägg om kursen framöver men har ni fler frågor så är det bara att skriva.

 

Ha en fin lördag, nu ska jag åka till jobbet för idag väntar clinic med ingen mindre än Carl Hester . Så spännande!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s