Träningsövningar för ryttare

b54v0272

Hej alla fina och tack för all härlig respons på vårt mingel med träningsföreläsningen. 

 

Jag tycker att det här är ett så himla viktigt ämne och jag har för första gången sedan jag började träna verkligen känt effekt av det även i ridningen. Vilket från början var hela anledningen jag började träna.

Jag tänkte dela med mig av lite filmer från när jag provade att träna för Linda (hemsida här)för första gången. Inte så stark i bålen vid det tillfället, men jag tänkte att det blir roligt att jämföra när jag lägger upp en film från hur det ser ut idag. Fortfarande är bålen det ställe jag är svagast, men också där jag verkligen vill bli superstark så det är bara att träna vidare.

Här hittar ni filmerna och tja ni får väl vända lite på datorn för tekniken var lite bråkig med mig (eller jag helt okunnig ). Övningarna kan lätt göras hemma eller i stallet och går lätt att göra varje dag även för dig med späckat schema.

Det vore superroligt om ni som provar något från boken lämnar en kommentar eller taggar smoothiesandstuff på instagram (eller här på bloggen). Hoppas att ni som fått den kommer få glädje av tipsen. Hör bara av er om ni har frågor.

b54v0499

Lika viktigt som att träna är att sträcka ut alla korta muskler. I månader har jag mest fått andats och hittat fokus för att sluta spänna mig i fel muskler när jag gör något fysiskt jobbigt.

2 kommentarer Lägg till

 1. Lovisa Wessblad skriver:

  Hejjsan Carro!
  Såå grymt med smothieandstuff boken, tänkte bra kolla med dig och fråga vart man kan köpa denna?

  Är så himla inspirerad av hur du lyckas få ihop hästar, träning, plugg och vad jag tycker är svårast just att äta rätt.😉
  Jag och mamma är stora läsare av din blogg och testar nya saker till frukost/mellanmål varje vecka!, även själv av inspiration från dig tog tag i min egen träning efter min senaste visit hos er då du tipsade om att göra en kroppsanalys, och man inser verkligen att träna sig själv rätt är lika viktigt som rätt träning för hästarna!
  Kram! 🍁

  Gilla

  1. Hej Lovisa och vad roligt att höra att du blir inspirerad!! Vet du vad jag fixar ett ex åt dig!! Du är ju snudd på med i teamet:) hälsa Mamma och fortsätt läsa bloggen så ska jag verkligen göra mitt bästa att fortsätta inspirera! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s