Well aware


Som ni vet ni som följt mig ett tag gillar jag att prova alla nya spännande pulver som dyker upp som kan hjälpa till att boosta smoothien. Jag tycker det är bra att kunna maxa näringsinnehållet på ett enkelt sätt. Igår provade jag ärtprotein i smoothien. Jag är vanligtvis lite skeptisk till proteinpulver då jag tycker det känns lite läskigt, men det här är helt växtbaserat och ekologiskt. Och en fullvärdig proteinkälla vilket innebär att den innehåller även essentiella aminosyror som kroppen inte kan tillverka själv och som annars är väldigt svårt att få i sig om man inte äter kött (nu gör jag det, men kanske inte så mycket och framförallt vill jag inte boosta smoothien med det). 

Jag stötte på well awares produkter i helgen och provar lite och hittills är jag mer än nöjd. Ekologiska, bara det! 

Jag har även provat gurkmeja kapslar och spirulina tabletter. Hoppas på en frisk och pigg höst. Skämt åsido, men gurkmeja är ju en väl beprövad krydda som innehåller curcumin som är en stark antioxidant och känd för att stödja läkning av inflammation i kroppen. Jag gjorde ju en juice som jag boostade med färsk gurkmeja för någon vecka sedan, men Flo sa att jag såg helt galen ut då tänderna blev helt knallgula. Så jag provar kapslarna ett tag 😉

Här hittar ni fler produkter.


Ni som är nya här på bloggen men som hunnit med att få boken tycker jag verkligen ska prova på att göra granolan som finns här. Den föll bort från boken men är helt grym att toppa de flesta smoothiesarna i boken, yoghurt eller gröt. Ja eller bara som snacks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s