En helg med Åtvidabergs RK

img_3489

 

Hej på er,

Hoppas ni alla mår bra.

Jag tänkte bara passa på  att dela med mig av min helg. Jag och Linda(Hemmingsson) hade clinic i Åtvidaberg. En avsutten dag med träning för ryttaren och en uppsutten i sadeln där jag hade träning/clinic och Linda var inne och petade och korrigerade lite i sitsen och förklarade varför vissa saker händer. Intressant även för mig som stod på marken.

Tjejerna bakom idén var Sanne Nordqvist och Julia Larsdotter Andréasson som är två mycket drivna och härliga tjejer som jobbar på klubben. Superarrngerat och jag blev alldeles lycklig då de serverade mat från Smoothies and Stuff.

Dag ett bjöds det på wraps med rödbetsröra och till fikat rawfood bollar.

Dag två var det en vegetarisk böngryta och Hulkensmoothie.

Många nya härliga bekantskaper och ambitiösa målmedvetna ryttare i alla åldrar.

Så spenderade jag min helg, nu närmast laddar jag inför Friends och Stockholm Horse Show. Jag rider inte själv men vi har ju finalen av Lövsta Future Challenge som jag är med och arrangerar.

Sen måste jag bara passa på att Tacka!! Hur härligt är det inte när man får en bild skickade från tävlingarna i Billdal, där man (Lovisa Wessblad och Carl Hedin 😉 sitter och mumsar chokladbollar från Smoothies and Stuff. Ja och alla andra som hör av sig och ger feedback på bok och recept. TACK!

 

Kram Kram och ha en fin dag!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s