Mot Friends och Lövsta Future Challenge Final


Ja just nu åker jag pendeltåg påväg in mot Friends. Japp pendeltåg, det hör inte till vanligheterna att åka pendeltåg för att kolla på dressyrens morgonträning, men i det här fallet funkar det prima.

Efter det är det fyspass i form av att bära alla goodiebags till mingellokalen där vi även ska ställa allt i ordning inför eftermiddagens mingel med prisutdelning, men innan dess ska vi såklart kolla vilka som blir årets vinnare. Så spännande och jag kommer själv ihåg vilken häftig känsla det var att få rida finalen i en sån arena.

Under minglet kommer jag även presentera boken vi tagit fram med LFC och den kommer även följa med i goodiebagsen. 

Gårdagen var innehållsrik och jag hann med att jobba, åka in och klippa mig, fixa ett gäng jobbärenden och sen hem för att åka vidare på pay and Jump med familjen. Mary hoppade fantastiskt, vilken fin häst det är.


Håret blev tjusigt som vanligt, jag dyker in hos Sacha med rätt stora mellanrum och han bara löser det. Så skönt och lyxigt. 

Ja men nu till tipset! Urban Deli. Ja jag sprang in på Sveavägen och shoppade lunch. En härlig sallad som de tagit fram med Green Kitchen Stories. Grönkål, feta, frön, bönor, avokado, pumpa, granatäppelkärnor. Toppad med dijonsenap. 

Och två juicer från Juica. 30:- st och för mig blev det en god mandeldryck med smak av kanel, dadlar, vanilj, kardemumma. Och en annan variant med citron, cayenne och lite andra kryddor. 


Mandeldrycken smakade nästan som den jag brukar göra och som ni hittar här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s