Quinoa wok


Temat med middagstips fortsätter och här tipsar jag om en superenkel wok.

Jag brukar ju ha en stor burk quinoa i kylen, och det är perfekt som grund i den här rätten. Quinoa är en ört och innehåller fullvärdigt protein så det är en perfekt grund i de flesta maträtter.

Jag slängde i ett gäng valfria grönsaker i stekpannan och fräste på. Jag tog vad jag hade hemma (grönkål, broccoli, morot), sedan i med quinoan, en burk kokosmjölk, och krydda med vad man nu tycker om. Jag måste slå ett slag för spicemasters ekologiska kryddmixer och jag provade just deras wokkrydda. Sedan är det bara att salta.

Till rätten hade jag rostade cashewnötter och koriander.

Supersnabbt och enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s