Kokosnöt, kokosvatten och kokosyoghurt


Jag köpte mig en färsk kokosnöt för nästan en vecka sedan och idag fick jag hjälp att få upp den. Det är väl absolut nackdelen med de färska kokosnötterna. 

Fördelarna när man väl fått upp den är däremot många!!

Först att få dricka färskt kokosvatten. Så lyxigt och smakar semester.

Sedan brukar jag skrapa ur allt kokoskött och mixa det med lite kokosvatten, några droppar citron, och en probiotikakapsel (där jag tömmer innehållet)till en yoghurt. Jag låter den stå i rumstemperatur ca 8 timmar och sen ini kylen. Sedan är det bara att äta som en yoghurt. Toppa med god granola och färska bär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s