Hurom på önskelistan 


Bild lånad av Hurom.

Ja jag vill så gärna ha en riktigt bra slow juicer, men jag har under några år försökt lista ut vilken modell som är bäst och passar mig. Jag funderar på en Hurom och hittat en hel del information som gör att den känns som en potentiell kandidat på önskelistan 😉

Det jag gillar med den och som varit ett av mina viktigaste önskemål är att man får ut mesta möjliga mängd juice när man juicar. Den är även tystgående och lätt att rengöra (ja det är i alla fall vad jag har läst).

Fördelen med en slowjuicer är att juicen behåller mer näring och att man kan ha juicen i kylskåp i två dagar utan att tappa näringen. Det gillar jag då man kan pressa större mängder och ha under en längre tid. En råsaftcentrifug tex går ju väldigt snabbt men man måste dricka juicen direkt när den är pressad.

Ja så vem vet, vi får se om tomten är snäll i år, och i så fall lovar jag dela med mig av recept på goda juicer. 

Här kan ni läsa mer om Hurom. Om ni har några tips får ni gärna skriva och berätta.

Med Hurom kan man även göra nötmjölk, sorbet och en hel del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s