Grön julmat

img_6345

Förra årets julbord såg ut såhär, i alla fall delar av det. Vi har gjort så att vi firar hemma hos oss, vi har inget traditionellt julbord då ingeni familjen är så förtjust i det utan alla tar med sig lite olika rätter och så blir det ett härligt julbord av det.

Förra året inspirerades jag av Green kitchen stories (klick) och lagade lite rätter inspirerade från deras gröna jul. Det blev väldigt uppskattat och jag tror det blir något liknande i år igen. Jag har bokat in lugn och ro, en mysig julaftonskväll och sedan en hänga i pyjamas juldag. Det är ju det skönaste och man älskade ju de dagarna som barn när man fick leka med sina nya klappar och det gick en massa bra filmer på tv. Jag har laddat för att läsa böcker på juldagen. En lyx som jag inte hinner annars, då jag ofta somnar innan jag lagt huvudet på kudden.

Andra saker jag ska göra på min ledighet är att fixa lite med bloggen, plugga (halvvägs igenom så inom en inte alltför lång framtid hoppas jag kunna titulera mig kost och livsstilsrådgivare Läs i september 😉

Sen ska vi göra lite familjesaker också typ bio och kompishäng.

Det känns så skönt just i detta nu, för huset är städat, alla paket inslagna och maten är inhandlad. Nu ska vi kolla på vår serie och njuta lite av lugnet.

I morgon är det sista jobbdagen och sedan vacay!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s