Mål med den egna träningen 2017

b54v0499
foto: Emma Rost

Jag har bestämt mig för att sätta upp lite mål med den egna träningen för 2017. Några mål som man kan ta på och mest för skojs skull men att jag har något att jobba mot. Funderar på ett konditionsmål, ett styrketräningmål och en yogapose som jag ska klara av. Jag ska fundera lite på vad det slutgiltiga målet blir, men jag är rätt pepp.

Försökte få med Flo på något men han bara skrattar åt mig och säger att jag alltid ska hålla på så här i början av året….Ja han har rätt, men jag älskar att göra nystarter och sätta upp mål och planer. I år har jag tänkt inviga Linda (PT) i  mina planer och då är det ju lite svårare att fuska 😉

Jag ska fundera vidare på vilken nivå jag ska lägga mig men rätt svårt har jag tänkt mig (utifrån mina förutsättningar alltså 😉

Löpning har aldrig varit min starka sida, jag tröttnar lätt och har svårt att motivera mig att springa vidare. Inte för att jag tycker det är så jobbigt utan mer tråkigt. Men nu på senare tid har jag tyckt det varit rätt skönt. Men om någon råkar ha en riktigt bra spellista på Spotify att dela med sig av så mottages det tacksamt!!

Ja en annan sak jag försöker få med mig Flo på är någon träningschallenge på nätet. Jag har försökt med Yoga men det är mest för jag gillar det. Han känns inte superpepp så vi får se.

Har ni några träningsmål för 2017?


 

I have decided to put up some goals for my personal training for 2017. Some goals that can be measured and is reachable. Like one running goal, one weightlifting/strength goal and one yoga pose.

I tried to make Flo a part of it, but he is just laughing at me and tells me it’s the same procedure every year with me this time a year. And yes he is right, I love to make ”new start” and make plans of what I should do. But this time I’m planning to tell my PT about it so it will be difficult to cheat.

We will see how it will end 😉

Do you have any work out goals for 2017?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s