A trip down memory lane 2016

Vad hände egentligen 2016? Jo men bloggen Smoothiesandstuff blev till. I Mars närmare bestämt då jag äntligen hittade rätt i mitt bloggande och bestämde mig för att jag ville ha något ställe att arkivera alla mina matbilder. Och vad roligt det är att titta tillbaka på 2016 i bilder. Tack alla för er härliga respons på bloggen. Det värmer och är väldigt motiverande!!

En annan stor sak som hände var att jag fick chansen att skriva en bok. Ja inte en enorm jättebok men processen var den samma och det var fantastiskt kul även om det var mycket jobb på kort tid. Boken skapades tillsammans med Lövsta Future Challenge (klick) och min pt Linda Hemmingson (klick) och Emma Rost. Men det kommer mera så se fram emot 2017!!

I mitt ryttarliv lossnade det äntligen med Magi och vi hade ett väldigt framgångsrikt år och hann under året bli Nordiska Mästare och även ta några internationella placeringar. Ett härligt avslut när vi nu lämnat över tyglarna till Tinne. Magi är nu med henne i Florida och lever soligt ”Floridaliv”.

I familjen har vi även lyckats med att skaffa 1 häst (till), 8 höns (ja egentligen 10 men 2 st R.I.P) och en kanin. Så vi växer så det knakar i Darcourt Family 😉

Nu tänkte jag att någon slags årskrönika måste man ju ha. Så jag har valt att plocka mina matfavoriter (eller jag hittade väldigt många favoriter så jag fick lov att välja)från varje månad och dela med er. Vill ni komma till receptet klickar ni bara där det står klick under respektive bild.

Mars

Chokladsmoothie som också var bloggens första recept.

img_7161

 

April

Bananpannkaka alla barn och vuxnas favorit.

img_7599

 

Maj

Grön ärtsoppa Perfekt både som lunch och middag.

dsc02183

 

Juni

Banan och chokladsmoothie Prova och det kommer bli många fler.

img_0798

(klick)

Juli

Tropicalsmoothie Jag är en sucker för passionsfrukt, say no more…

img_1704

(klick)

Augusti

Poké bowl… (som sushi fast i skål och har alltså inget att göra med Pokémon 😉

img_1974

(klick)

September

Raw chokladbollar  Guilty pleasure without the guilt.

img_2352

(klick)

Oktober

Glutenfria Bovetefrallor Följ länken till länken och du kommer klicka här många gånger.

img_3082

(klick)

November

Sha….shashu… Äh klicka er in, laga rätten och njut.

img_3434

(klick)

 

December

Bowl Bowl Bowl Ja en klassisk (vid det här laget) Acai bowl

dsc02399

(klick)

 


 

So what happened 2016? The blog Smoothiesandstuff was created. I finally came up with a great idea what to do with all my food pictures and it so much fun to look back now when I’m sitting here. Thanks for all your fantastic respons. It’s very motivating!!

Another thing that happened was that I got the chance to write a book.Challenge yourself with Smoothiesandstuff. The book was created with Lövsta Future Challenge (klick) Linda Hemmingsson PT (klick) and Emma Rost. And we had so much fun even if it was hard work.

As a rider it finally start to come some good results for me and Magi and we had great success. We won the Nordic Championship and took also some international placings. Now Tinne will take over and Magi is now enjoying the Florida sun.

In the family we have manage to grow one more hors, 8 hens and one rabbit.

I have looked back on 2016 and reviewed it in recipes. Just klick on the link under to get to the recipes.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s