Morning Yoga

b54v0599

Jag vet inte hur morgonpigga ni är men för er som är det har jag ett perfekt tips. Kör ett kort pass morgonyoga. Jag fick en länk till ett You Tube klipp av min bror som jag fortfarande kör ibland. Nu har jag prioriterat andra saker (som att plugga) på morgonen men det här är ett kort pass som verkligen rekommenderas då man kör igenom hela kroppen. Bli inte besviken om du känner dig stel, det känns alltid lite stelare på morgonen. Det går givetvis lika bra att köra på kvällen eller när man nu har tid.

Ni hittar yogapasset här (klick).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s