Ny Bok

I måndags spenderades nästan hela dagen på Haga Health Club där Linda Hemmingson till vardags huserar. Linda är ju vår PT på Lövsta och även den som ligger bakom alla övningar i boken ”Challenge yourself with Smoothiesandstuff”.

Vad gjorde vi då där? Jo, vi fotade bilder till den nya boken. Boken kommer vara en utökad variant av den första boken men med lite extra allt. Mer träning, mer recept och mer mentalträning. Så skoj att den första blivit så poppis och så roligt att få göra en till.

Så efter tidig ridning bar det då av in till Haga. Eftersom jag har haft en långdragen förkylning med hosta så har jag inte tränat så mycket de sista veckorna. Så det blev ett hårt uppvaknande 😉


Till den här bilden fick vi hjälp av en härlig medlem som tränade att fota. 

Efter lite stånk och pust så kom jag in i det i alla fall och tillslut överraskade vi oss själva med att jobba extremt effektivt. Emma gjorde ett grymt jobb bakom kameran och ljuset i lokalerna gjorde att det blev väldigt fina bilder.

Linda är ju peppande som aldrig förr så trots att jag i början kände mig som närmare 100 år så gled jag därifrån och kände mig otroligt peppad för att köra igång på allvar och sätta upp träningsmål för året. Håll utkik här vilka mål det blir och framförallt om jag klarar dem under året 😉


Lyxig lunch vid poolen med sallad från Raw sallad.

Med mig hade jag min fina yogamatta som jag köpte till mig själv i julklapp. Från Grounded Factory som ni hittar här (klick). En så himla fin matta i ekomaterial.

Ja förresten, håll koll på instagramkontot @lovstafuturechallenge, där kommer vi bjuda på videosnuttar på träningsövningar. Bra att ha om man vill träna hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s