Planering och stress

img_2816

Jag gillar det här med planering. Mest för att jag har insett hur mycket man verkligen kan tjäna på det. Jag är en sån som lägger fram kläderna dagen innan, har förberett kaffet i kaffebryggaren och smoothiepåsar för veckan. Ja i alla fall oftast. Men det jag har insett är att då finns det utrymme för att vara trött, men ändå äta hälsosamt och minska stressen. Ibland när jag har missat lite planering och veckan blir oväntat stressig så är det så enkelt att tänka äh jag struntar i smoothien eller jag hinner ändå… Men ingen bra idé, det är också då känslan oftast kommer…äh jag köper lite godis för att stilla hungern, bara idag sen börjar jag om… Ingen bra idé, det främjar inte att man forsätter.

Men det som är viktigt att känna är att även om man tänker att man ska ta tag i sina vanor och tex äta bättre och någon gång faller tillbaka i gamla spår så är det inte kört utan mänskligt. Däremot är det bara att hitta tillbaka. Inte tänka att nu är det kört jag får börja om på måndag.

Bara en liten tanke 🙂

Sorry att uppdateringarna har varit lite glesa.  Det kommer bli bättring men det är så mycket just nu att det kanske kommer se ut så ett tag framöver.

Kram på er.dsc02360

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s