Green sour smoothie

img_1371-1
En gammal bild men ett nytt recept

God morgon! Hoppas ni har haft en fin helg. Det har jag haft. Med allt från familjemys till hoppträningar båda dagarna. Väldigt inspirerande träning även om jag bara stod på marken, men det blev många förstående och gillande nickande från min sida till Svante 😉

Däremot håller jag på att bli tokig på den här segdragna förkylningen med bihåleinflammationskänningar hela tiden. Så nu ska jag göra ett försök att äta lite annorlunda tills vi  åker till Thailand och se om det hjälper. Hoppas för jag tror inte det blir så skoj att flyga annars.. Tror aldrig jag har varit sjuk så länge tidigare och det här med bihålerna är så irriterande. Fick dubbla penicillinkurer sist jag hade det som ändå inte hjälpte. Så nu får vi se om Dr Carro kan lösa det själv.

Nu på morgonen blev det frukost bestående av havregrynsgröt (klick), Grön smoothie där jag gjorde en Hulkensmoothie (klick) och adderade en  apelsin (skär av skalet) och en halv citron (skär av skalet). Det räckte till två glas så ett åkte med i lunchpåsen perfekt som mellis.Och till det en kopp grönt Pukka te.

Lunchen består av en spicy soppa, recept på den dyker upp här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s