Golden Milk


Har ni provat? 

Gurkmeja är ju otroligt nyttigt och väldigt antiinflammatoriskt. Naturen egna antibiotika och jag som försöker jaga bort min sjukdom går all in.

Jag har gjort en gurkmejapasta 1/2 dl gurkmeja som jag värmt med 1 dl vatten och rört i ca 10 min till en pasta som jag sedan förvarar i en burk i kylskåpet. När jag vill göra lite dryck så värmer jag en kopp valfri mjölk (havre, nöt, soya) blandar i ca 1 msk pasta, 1 msk kokosolja, lite kanel, kardemumma, svartpeppar (hjälper upptaget av gurkmeja), och lite honung och rör tills alls lösts upp. Servera direkt.
Sov gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s