Wake me up smoothie

b54v2077

Nu är frågan vilken tid på dygnet detta publiceras, men jag är ju på semester och har det bra men tänkte dela lite förinställda inlägg. Wi-FI är ju lite sådär men så fort jag har bättre så ska jag uppdatera härifrån. Tills dess:

En chokladsmoothie med kaffe. Hur gott??

Du kan egentligen som jag gjort här utgå från en vanlig chokladsmoothie (klick) och tillsätta en espresso. Jag hade i lite mer kakao också för jag var galet chokladsugen. Vill man ha den ännu matigare och nyttigare kan man blanda i lite havregryn. Det såg jag i en kaffesmoothie som Green Kitchen Stories (klick)gjort och som ser så god ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s