Mina redskap

Blender/Mixer: Raw Pro 1500 (klick). Jag drömde om en Vitamix eller Blendtec från början, men de är väldigt dyra och jag visste inte då att jag skulle använda min mixer så galet mycket som jag gör. Men jag är så nöjd med min Blender. Den mixar allt och det blir inga bitar kvar oavsett vad jag har mixat. Servicen har varit bra när jag har haft problem och de har skickat ny kanna när den gick sönder och bladet gick sönder en gång men då skickade de nytt direkt.

b54v2095

 

Juicer: Jag har en slowjuicer från Hurom som jag är så glad för och som är helt grym (klick)!

Matberedare: Jag har en enkel variant från Bosch  som kostade ca 400:- och som funkar prima. Den har jag även gjort smoothies i. Den är perfekt att göra nötsmör i och även alla rawfood bollar då det i blendern är svårare att göra torrare saker.

Mixerstav: Dualit sååå braaa!!!! Jag trodde inte jag skulle bli så positivt överraskad då jag tidigare inte hittat någon riktigt bra mixerstav. Men den här är grym! Och extra tillbehör för att hacka lök som är så bra. (klick)

B54V2104.jpg

 

Nötmjölkspåse: perfekt om man vill göra egen nötmjölk. Men jag har en saftduk vilket går minst lika bra. Innan jag kom på det hade jag en handduk och innan det en nylonstrumpa 😉 alla sätt är bra (klick).

Bra burkar/glas: Det kan man inte ha för mycket av. Jag använder det till allt från smoothies, sallader, grönsaker, frukt, matlådor, soppor. Välj helst i glas som inte avger gifter och skippa helt att värma maten i gamla plastlådor. Nu för tiden finns det glasburkar/lådor överallt att köpa (Clas Ohlson, ICA, Granit, Ikea m.m).

img_3936-1
Burk från Clas Ohlson

Bra knivar: Detta är helt nytt för mig, att ha bra knivar. Jag fick två stycken i julklapp och OMG vilken skillnad! Men jag har sågat i många år så det är inget måste såklart, mer än härlig lyx 😉 (klick)

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s