Återuppstådd

Såklart så drabbades jag också av magsjukan…Fredagen som egentligen var fullspäckad byttes ut mot att i princip inte kunna röra mig fram till eftermiddagen. Jag hade tidsinställt ett blogginlägg kvällen innan då jag visste att jag hade mycket på programmet, men jag kan berätta att det var inte vad jag åt till frukost i fredags 😉 Usch och fy att må så dåligt!

Tråkigt med det hela var att jag missade ett clinic/föreläsning jag och Linda skulle haft i Göteborg som hon nu fick åka själv på. Men tur i oturen att jag inte behövde drabbas av detta på planet till Thailand.

Så lördagen fick jag tvångs stanna hemma då jag inte var välkommen till stallet riktigt 😉

Och nu sitter jag och laddar upp inför dagens clinic på Berga. Det blir en liknande variant som den vi hade i Åtvidaberg men på en dag. Ska bli väldigt roligt.

Gårdagens lunch blev en avokado smörgås med äggröra och chiliflakes och en goood smoothie. Recept kommer på den framöver.

 

Kram på er och ha en fin söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s