Januari mat och påverka din hälsa

Vad har ätits i Januari? Ja inte för att Januari är slut men det här är favoriter av det som ätits hittills. Ska jag lista något högre än det andra så blir det nog mina juicer. Jag har definitivt inte tröttnat på dem. 

Nu är det nedräkning. I morgon åker vi!!

Lyssnade på en podd igår där de gick igenom vad som har mest påverkan på vår hälsa. Det var kosten och stress. Så även om man har sämre eller bättre gener så kan man påverka det genom kosten. På gott och ont. Bra gener räcker inte alltid och sämre gener är inget att ge upp för. Fortfarande kan man påverka mycket själv. Att stressa har väl alla hört är dåligt. Men det är faktiskt väldigt viktigt att försöka hitta bort från. Stress ligger även det bakom en massa sjukdomar. Stress kan ju komma av en massa anledningar. Allt från att man har för mycket att göra till emotionell stress eller känslan att hela tiden vara uppkopplad/ kolla mail/ sociala medier.

En annan sak som sades i podden var att sömnen var som viktigast att få mellan 22-05. Sedan hur många timmar man behöver är individuellt men mellan 6-8 är det vanligaste.

Ja och sist men inte minst! Var och tänk positivt om dig själv och andra. Och skratta mycket!!

Ja det var väl några tips att starta veckan med?! Ha en fin måndag!!
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s