Ett inlägg från solen


Nu hoppas jag att jag ska lyckas uppdatera med lite bilder. Det ser inte så lovande ut då uppladdningen av bilder inte är helt enkel. 
Hur som helst, vädret är toppen! Tyvärr råkade vi bränna oss lite första dagen trots solskydd och mulet väder. 
Vi fick ett rum med direktanslutning till barnpoolen vilket faktiskt är riktigt bra. Dock är sängarna som betong! Alltså ingen överdrift utan jag tror nästan klinkergolvet är mjukare. Vi skojade om att massagestället utanför sammarbetar med hotellet. 
Ja massage har vi redan avverkat några. Fotmassage och helkropp. Helt otroligt när vi kom in första kvällen och de börjar ropa Maxime… vi var där rätt många gånger sist 😉
Men nu till frukten. Ute på gatan så står vår lilla ”fruktdam” hon är alltid galet glad och serviceminded. Man får provsmaka frukt och hon tipsar alltid om när man ska komma efter att hon varit på marknaden. Skulle gärna ta med henne hem. Jag överkonsumerar passionsfrukt som är dubbelt så stora och söta som hemma. Igår fick vi prova Mangostan som för mig var en helt ny frukt. Alltså sååå god!!! En ny favorit och får ni chansen prova! Låt inte den tråkiga utsidan avskräcka. Tydligen är det en superfrukt med högt innehåll av antioxidanter men det är en riktig bonus i det hela då smaken är otroligt söt.
Nu är frukt frossan på frukosten klar och poolen står på programmet. 


Lyckades få dem att ösa på koriander på min phad thai😉


Vattenmelondryck


Mangostan och passionsfrukt favvos!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s