Chunky Monkey

IMG_7108

Här kommer ett superenkelt och gott tips på glass. Jag älskar Ben and Jerrys Chunky Monkey och har ätit många sådana i mina dar, men hittade ett recept en gång som var värt att prova och det är såå gott!

Frys in ett gäng brunprickiga (skalade) bananer. När de är frysta så kör man dem i en matberedare eller blender (jag rekommenderar matberedare men även en stark mixerstav kan funka) till en krämig glass. I med hackade valnötter och hackad mörk choklad (alt kakonibs om man vill ha det ännu nyttigare).

Klart!! Beroendeframkallande och väldigt likt originalet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s