Kost och Hälsorådgivare


Just nu är det mycket som händer och jag har förutom jobbet både en c-tränar kurs och så har jag läst (läser) en distanskurs till kost och hälsorådgivare. Mycket för att jag tycker det är intressant.
Jag har nu tagit mig igenom halva kursen och påbörjat block två. Hittills har jag lärt mig väldigt mycket och fått en annan syn på hur man sätter ihop måltider och vad man ska tänka på ur näringsmässig synpunkt. Jag har lärt mig att näringsberäkna måltider och mycket om vitaminer, mineraler, fetter etc

Min tanke när jag började var att jag ville lära mig mer om det här och jag tycker det är väldigt intressant. Nu i block två handlar det om hur man når ut med sin information och på plats på tex arbetsplatser etc hjälper till att coacha till en bättre livsstil.

Det handlar inte bara om att äta rätt och träna utan även om den mentala biten, stresshantering och att se till helheten. Att allt hör ihop.

Jag har nu hela tiden lyckats gå upp tidigare på morgonen och plugga vilket har funkat toppen för mig. Man har verkligen tider på dygnet då man är mer eller mindre produktiv. Jag personligen jobbar bra tidigt, men skulle jag ha det kvar när jag lagt Max på kvällen skulle jag nog inte få mycket gjort tror jag…zzzz 😉

Ha en fin helg nu! Kram 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s