Veckomeny


Här kommer veckans middagstips. Hoppas ni hittar något ni gillar! 

Måndag: Hemmagjorda fiskpinnar med potatismos skirat smör och gröna ärtor.

(Panera torskbitar i mjöl,sen ägg, sen pankoströbröd)

Tisdag: chili sin Carne (klick)

Onsdag: Gnocchi med vitlöksfrästa grönsaker (spenat, tomat, grönkål, rödlök ja egentligen vad man gillar) koka gnocchi och smörstek gnocchi så den blir lite knaprig på utsidan. Blanda med grönsakerna och toppa ringla över lite olivolja och riv över rikligt med god parmesan.

Torsdag: Champinjonsoppa (jag gillar faktiskt Keldas tetra för en snabb lösning) Smörstek en skiva Levainbröd och toppa med tonfiskröra (blanda en burk tonfisk, finstrimlad rödlök, finhackat syrligt äpple och mayo ( gärna hemmagjord annars använder jag Hellmans). Salt och peppar. Blanda allt till en god röra.

Fredag: Sushi (men där kör vi hämtmat☺️)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s