Banana pops


Om ni bara provar en sak idag, gör dessa godingar!!

Så enkelt och galet goda.

Jag hade en gäng bruna bananer hemma. Så jag skalade dem halverade dem och stack in glasspinnar i dem. Sen la jag dem i frysen och lät dem ligga där tills de hade frusit. Sen smälte jag mörk choklad i ett vattenbad som jag rullade bananerna i så de täcktes helt av chokladen. Efter det rullade jag dem i hackad mandel.

Efter det kan man förvara dem i frysen om man inte äter dem direkt vill säga.

Eftersom bananen inte blir helt stenhård i frysen behöver de inte Tina innan man äter dem utan det är bara att ta direkt från frysen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s