Gröt på mandelmjölk


Vad är det här för vår?? Idag vaknade jag upp till snö… Ja frukosten var i alla fall given. Gröt. Så sugen på något varmt när det är kallt ute.

Nu har jag äntligen hittat hur jag kan välja själv vad jag vill dela på Facebook från bloggen. Innan hade jag någon automatinställning så allt delades. Blev något av ett spammande, men nu är det kirrat. Vill man få automatiska uppdateringar kan man följa mig på Bloglovin, eller bara kika in titt som tätt. Jag tänkte att nu blir det kanske lite blandat här på bloggen med lite annat än bara recept. Men merparten blir recept och dem kan jag fortsätta dela på Facebook för er som vill?

Annars blir det lite gravidtips, plantering, shopping, inredning och livet i största allmänhet. Blir det bra tror ni? Jag var först inne på att starta upp mixochmax bloggen, men insåg att nja det är nog att ta sig vatten över huvudet 😉

Här kommer iaf recept på gröten:

1 dl havregryn (jag tog glutenfria)

2 dl valfri mjölk (jag tog min hemmagjorda)

1 nypa salt

1nypa vaniljpulver 

Lite färskmalen kardemumma

Låt allt koka ihop till en gröt på låg värme. Det tar några minuter.

Jag toppade sedan med blåbär och granola, och en skvätt mjölk.

2 kommentarer Lägg till

  1. Ida skriver:

    Sååååå gott! Var så less på valiga havregrynsgröten som äts varje morgon och provade denna istället… och det var en dröm! Helt klart en ny favorit! Du är så duktig med dina goda recept! 😋

    Gilla

    1. Men tack Ida!! Visst är det gott! Jag har aldrig varit något fan av vanlig havregrynsgröt, men så här blir man ju lätt besatt;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s