Hej Vardag


Nu är jag tillbaka hemma efter en tävlingshelg i Lidköping. Vi har varit där från torsdag till söndag och tävlat. Jag hade med mig Sankt Erik II som debuterade en lite högre klass med helt godkända resultat. Jag börjar ju verkligen bli lite tjockare och det kändes på både ridbyxor och frack. Ett otränat öga kanske inte ser det ännu, men varje kväll så sa Johanna häpet ”men Carro vad har hänt med din mage” 😉 så på kvällen tar den verkligen plats.

Johanna och Linnea som jag jobbar med var också med och debuterade de också. Linnea i de högsta klasserna och Johanna även hon i int 1. 

Vi har verkligen haft en mysig och rolig helg. Men man längtar ju så efter Max (ja och Flo såklart) när man är ifrån dem. Tack för FaceTime.

Nu till frukost blev det grekisk yoghurt med jordgubbar och granola. Gott, men man ska verkligen inte köpa jordgubbar när det inte är säsong. Satsa på frysta ekologiska bär. Snart är det ju sommar (eller??) och då kan man njuta av de smakrika jordgubbarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s