Nyttig Brownie


Igår hade jag en minst sagt stressig lunch då jag skulle hinna till Täby Centrum och handla lite saker till jobbet. Men vad jag hann med var både en avosandwich på Joe and the juice, och en färskpressad juice på rödbeta, ingefära och morot. På vägen ut kunde jag inte motstå att springa förbi Blueberry och köpa en sån här smarrig brownie. Så god! Verkligen höga betyg med en lite seg knäckig botten med hela nötter i och en otroligt krämig topp. Det blir absolut ett försök att göra något liknande och då delar jag givetvis receptet med er.

Nu är det sista jobbdagarna för mig för jag är ledig lö-mån!! Som jag längtat, nu var det längesedan jag var ledig och målet är att vila upp mig. Vi får väl se vad som kan hända den här gången. Sist jag var ledig fick vi ju ett föl. 

Ha en fin dag så ses vi kanske senare! 

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s