Godmorgon Söndag och en nygammal blogg.

img_0426
Jag är nu inne på dag 2 på min ledighet 😉

I går gjorde jag som sagt en massa spännande saker i köket, och en av nyheterna jag provade på var en ”nyttig” kolasås.

Receptet hämtades direkt från kokboken ”Superhälsa” som är grym och fylld av härliga enkla recept, du hittar den här (klick) till ett helt galet bra pris. Marita som skrivit boken bloggar även här (klick) om du är sugen på att spana in hennes härliga liv i det soliga LA.

Hur som helst receptet kommer här och är superenkelt.

1 dl mandelsmör

1 dl kokosolja

1 dl lönnsirap

1 tsk vaniljpulver

1 krm havssalt

några droppar citronjuice.

Kör allt i matberedaren till en tjock klibbig kolasmet. Jag tog hasselnötssmör istället för jag hade det hemma och gillar smaken på det. Supergott!

Hon tipsar om att doppa äppelklyftor i och jag kan inte annat än att hålla med. Supergott!

Just det jag har sparkat igång mixochmax bloggen igen, då jag känner att jag kommer vilja dokumentera mer om graviditet och livet i allmänhet och kanske inte sånt som alla som läser här är sugna på . Ni får gärna rätta mig om jag har fel men jag tänker mig att är man sugen på att läsa om recept kanske man inte vill läsa om magar, inredning,mode, höns och trädgård. Men är ni sugna på det så skriver ni in http://www.mixochmax.wordpress.com (klick).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s