Min soliga fredag


Vaknade med galen träningsvärk baksida lår idag. Men det är skönt att veta att man lever 😉

Gårdagens väder var ju verkligen heeelt fantastiskt. Efter dagis så stannade jag och Max och bunkrade upp med jordgubbar och sen åkte vi hem, satte på oss shorts och hängde ute samtidigt som vi mumsade jordgubbar. Så gott! 

Jordgubbar är ett riktigt superbär sprängfulla med C-vitamin. En portion jordgubbar innehåller hela dagsransonen C-vitamin. Du får även i dig antioxidanter men få kalorier.

Jag läste precis att C-vitaminet behålls bättre om man äter dem kylskåpskalla. En annan sak jag själv inte visste var att man förlorar ca 12 % C-vitamin när man skivar dem (oxideras med syret) så ät dem hela om du vill få i dig ännu mer. Eller gör som jag och Max, ät jättemånga solvarma 😉

Kvällen bjöd på grillning och vi körde samma meny som sist. Lax och grönskspaket.

Små stunder med systrarna Von Sydow
Min bok jag beställt damp ned i brevlådan till min glädje. Så bra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s