Vattenmelon på många sätt

Vattenmelon på pinne 

Äntligen lite värme!! Som jag har längtat!

Tillsammans med värmen kom också killarna som säljer supergoda bär och frukt nere vid centrum. Jag har redan (som varje år gjort mig känd som jordgubbsshopparen nr 1) men häromdagen slogjag till på en stor bit vattenmelon. Det är verkligen en riktig favvo i familjen. Max älskar det men äter den helst bara skivad alt som på bilden ovan som glass. Superenkelt tips attbara sticka en pinne i en bit, in i frysen och så har man en läskande glass.

Jag gjorde även en smarrig smoothie med vattenmelon, färska söta jordgubbar och två dadlar. Sen kylde jag ned den riktigt innan jag drack den. Mmmm så gott!!


Hittar ni något ställe med goda färska jordgubbar som smakar mycket, så bunkra och frys ned så är höst, vinter och vår räddade. Så gjorde jag på sommarens självplock. Så gott på vintern. 

Kram på er och njut av solen och lagra d-vitamin!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s