Veckomeny


Nu var det längesedan jag delade med mig av någon veckomeny och om jag ska vara ärlig så är det för att jag själv har varit dåligt planerad och inte haft någon. Men nu är det slut med det hoppas jag för jag hatar att inte ha en plan för middagen. Jag har lite nya recept att dela med mig av så de ska jag nog köra på den här veckan.

Måndag: Chili sin Carne (klick)

Tisdag: Fishtacos (klick)

Onsdag:Pasta med sötpotatis och halloumi:

Skala och skär två sötpotatisar i kuber. In i ugnen i 240 grader i 10 min. Skiva under tiden 200g (jag tog 400g) halloumi och hacka en handfull mandlar. Efter 10 min lägger du på osten och nötterna på plåten och kör 10 min till i ugnen. Under tiden allt är i ugnen kokar du upp pasta (gärna pappardelle) i ordentligt saltat vatten. När pastan är klar och vattnet är avhällt rör du ned en burk mascarpone och rivet citronskal från en citron.

Toppa sedan pastan med potatis, ost och mandlar.


Torsdag: Sallad med rostad broccoli, ägg halloumi och avocado (och en massa mer) Pannkaka till Max (bovete pannkakor med chiasylt funkar fint här)

Fredag: BBQ (vi kör laxpaket, grönsaks och fetapaket och klyftpotatis)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s