Nana ice cream 


Idag blev det en lite ofrivilligt ledig dag. Men jag och Max har hängt hela dagen. Så mysigt även om vi inte kunde lämna gården då min bil var på lagning. Men vi körde lite köksfix med olika rawfood bollar och han gjorde apelsinjuice till oss och serverade med sugrör och isbitar. Så gulligt.

Jag svängde även ihop en glass. Eller Nana ice cream.

Till det tog jag:

2 frysta bananer som jag körde i matberedaren till en krämig glass.

Jag lade hälften i ett glas. Andra hälften sparade jag i matberedaren och tillsatte 1 msk raw kakao, 1 msk jordnötssmör, några bitar mörk choklad sen körde jag det tills allt var mixat och fyllde på ovanpå bananglassen. Jag toppade glassen med kakaonibs och hackade hasselnötter. 

Försvinnande gott!!
Max fina och goda juice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s