Så mycket roligt på G


Perfekt mellis efter skola, fritids eller jobb.

Åh vad mycket som händer!! Lite press för jag måste plugga till sluttenta på
min utbildning. Men ändå mål i sikte (förhoppningsvis).
EM i Göteborg!! Inte med mig i sadeln men Magi som en av deltagarna gör ju att jag känner mig lite delaktig trots allt.
Sedan kommer jag med Smoothiesandstuff att delta på lite olika sätt där vilket blir otroligt roligt!!

Sedan har vi full fart hemma med husprojekt och babyförberedelse och diverse annat, det kan man läsa mer om på mixochmax.wordpress.com

För att återgå till min inledning så har jag lite pluggpanik. Det var ju verkligen längesedan jag pluggade och skrev prov. Jag känner att jag har inget riktigt system för hur jag ska plugga in allt och läser hej vilt. Så sitter någon inne på bra info och känner att man vill dela med sig, feel Free!!
Förhoppningsvis ska jag få ihop detta och det värsta som kan hända är att jag får göra om det, men det skulle vara så skönt att vara klar innan bebis anländer.

Igår till middag blev det hemmagjorda nuggets med rostad sötpotatis med halloumi på. Recept på sötpotatisen hittar ni här på bloggen om ni scrollar ner lite. Väldigt gott!!

Om ni är sugna på något när ni kommer hem efter jobb eller skola och inte vill vräka i er mackor, hett tips är att skiva upp lite frukt (alt ha det förberett i burkar i kylen) och gör ett fruktfat. Till det en smoothie. På bilden har jag gjort en grön smoothie men en annan favorit är den med choklad jordnötssmör och banan. Recept hittar ni under fliken smoothie i arkiv.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s