Early Bird

Ut på äventyr. Jag sitter just nu på Arlanda och väntar på mitt flyg. Guess What?! Jag var först här.. ja jag hatar att stressa men det här var lite over the top. Jag tänkte i mitt stilla sinne att jag ska checka in en väska och det kan vara många som flyger på morgonen.. tydligen anländer alla 06.45 enligt rutinerade källor.

Jag ska i alla fall ner till Göteborg och ryttar EM. Så spännande och i kväll är det dax för världens sötaste häst att representera Sverige. Jag syftar såklart på Magi och jag är på plats så jag kan heja på honom.

Måste bara tipsa om vad jag hittade här på Arlanda. På caféet Johan & Nyström så hade de en liten hörna med rawfood bakverk. Så jag provar en triple chocolate donut. Tänkte först att jag tar med den men var tvungen att provsmaka. Alltså OMG!! Ska se om jag kan lyckas få receptet. Det är ju som sagt bara jag här 😉

En bas av cashew mandel dadlar kokosolja raw kakao och salt är det tydligen. Hur allt sedan är fördelat förtäljer inte historien men som sagt OMG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s